Ασφαλείς Πρακτικές Συνεργασίας στην καθημερινή διαχείριση καταστάσεων

Share   

Τύπος Μαθήματος

Online
Course

Έναρξη

Ιανουάριος 2024

Γλώσσα

Ελληνικά

Διάρκεια

20 λεπτά

Περιγραφή

Δισεκατομμύρια spam emails αποστέλλονται καθημερινά και οι περισσότερες επιθέσεις κακόβουλων λογισμικών συνδέονται με το phishing. Τόσο οι εργοδότες όσο και οι εργαζόμενοι πρέπει να παραμένουν σε εγρήγορση και να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τους κινδύνους και τις απειλές που μπορεί να υποκρύπτονται σε emails και ιστοσελίδες, καθώς και να χρησιμοποιούν τα ασφαλέστερα εργαλεία για την ανταλλαγή αρχείων και τη μεταξύ τους συνεργασία. Η συνεργασία μέσω email, η περιήγηση στο διαδίκτυο και η ανταλλαγή αρχείων προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε εταιρείες και οργανισμούς αλλά ενέχει και πολλούς κινδύνους. Ο σκοπός αυτού του μαθήματος είναι η ενημέρωση σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους κατά την πλοήγηση και ανταλλαγή αρχείων στη συνεργασία μεταξύ ατόμων, καθώς και την πρόληψη ή αντιμετώπιση των κινδύνων αυτών.

Write your awesome label here.

Θεματολογία

Τι θα μάθω

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:
  • Να περιγράφετε τις κύριες τεχνικές που χρησιμοποιούν οι social engineers για να εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό σε συσκευές και να υποκλέπτουν πληροφορίες.
  • Να αναγνωρίζετε παραδείγματα επιθέσεων μέσω email και να μάθετε πώς να μπορείτε να προστατευτείτε από αυτές τις απειλές.
  • Να περιηγείστε με ασφαλή τρόπο στο διαδίκτυο και να αναγνωρίζετε τις κακόβουλες ιστοσελίδες.
  • Να αναγνωρίζετε τα εξουσιοδοτημένα εργαλεία για κοινή χρήση αρχείων και επικοινωνία.
Write your awesome label here.

Σε Ποιους Απευθύνεται

Write your awesome label here.
  • Σε εργαζομένους εταιρειών και οργανισμών
  • Σε άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ασφαλείς πρακτικές συνεργασίας