Διαχείριση Τροφίμων για την Υπηρεσία Δωματίου

Τύπος Σεμιναρίου

Online
Ασύγχρονη

Έναρξη

Οκτώβριος 2024

Γλώσσα

Ελληνικά

Διάρκεια

40 - 60 λεπτά

Περιγραφή

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μείνει κάποιος επισκέπτης ευχαριστημένος με το φαγητό σε ένα ξενοδοχείο. Ένας από αυτούς είναι το room service. Το room service όταν γίνεται σωστά αυξάνει την ποιότητα του ξενοδοχείου και μειώνει τη σπατάλη τροφίμων, ένα φαινόμενο που παρατηρείται όλο και πιο συχνά, και έχει τόσο οικονομικές, όσο και περιβαλλοντικές συνέπειες. 

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού πάνω στις απαιτήσεις του room service είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη της ικανοποίησης του πελάτη. Είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος τα βήματα για την προμήθευση, την αποθήκευση, την επεξεργασία και την παρουσίαση των τροφίμων στους επισκέπτες, καθώς επίσης και να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αλλά και να αποφύγει έτσι ώστε τα τρόφιμα να είναι ελκυστικά και να μη χαλάσουν σε αυτή τη διαδικασία.

Write your awesome label here.

Θεματολογία

Τι θα μάθω

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:
  • Να κατανοείτε τη σύνδεση του room service με την ικανοποίηση των επισκεπτών.
  • Να αναγνωρίζετε τη σημασία της διαχείρισης του food service και τον ρόλο που έχει στην ανάπτυξη του ξενοδοχείου.
  • Να εντοπίζετε τις αιτίες που δημιουργούν οι σπατάλες στα τρόφιμα.
  • Να εφαρμόζετε τις καλύτερες συμβουλές για την διαχείριση των τροφίμων.
Write your awesome label here.

Σε Ποιους Απευθύνεται

Write your awesome label here.
  • Σε εργαζόμενους ξενοδοχειακών μονάδων