Εξυπηρέτηση Κρασιού και Ποτών

Τύπος Σεμιναρίου

Online
Ασύγχρονη

Έναρξη

Οκτώβριος 2024

Γλώσσα

Ελληνικά

Διάρκεια

40 - 60 λεπτά

Περιγραφή

Η άριστη εξυπηρέτηση κρασιού και ποτών είναι ζωτικής σημασίας για τον κλάδο της φιλοξενίας, καθώς μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη συνολική εμπειρία ενός επισκέπτη και τη γενικότερη εικόνα του ξενοδοχείου, προσελκύοντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Επιπλέον, η εκπαίδευση των μελών του προσωπικού στο σερβίρισμα ποτών με φινέτσα είναι αυτό που κάνει το Food and Beverage (F&B) σέρβις μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές. Αυτό το μάθημα εξετάζει τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους εξυπηρέτησης κρασιού και ποτών με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Write your awesome label here.

Θεματολογία

Τι θα μάθω

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:
  • Να συνοψίζετε τις αρχές που διέπουν την οργάνωση ενός καταλόγου κρασιών και το ιδανικό σερβίρισμα κρασιού.
  • Να εφαρμόζετε τεχνικές σερβιρίσματος ποτών με τη χρήση τεχνικών upselling.
  • Να κατανοείτε τη σημασία της ευαισθητοποίησης σχετικά με το αλκοολ και την υπερβολική κατανάλωσή του.
  • Να περιγράφετε τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος του καφέ και των ζεστών αφεψημάτων.
  • Να απαριθμείτε τις βασικότερες ποικιλίες κρασιών, τύπους ποτών, καφέ και αφεψημάτων, διεθνώς και στην Ελλάδα.
Write your awesome label here.

Σε Ποιους Απευθύνεται

Write your awesome label here.
  • Σε στελέχη και εργαζομένους σε ξενοδοχειακές μονάδες