Αλλεργίες Τροφίμων και Διατροφικές Προτιμήσεις

Τύπος Σεμιναρίου

Online
Ασύγχρονη

Έναρξη

Οκτώβριος 2024

Γλώσσα

Ελληνικά

Διάρκεια

40 - 60 λεπτά

Περιγραφή

Η άριστη εξυπηρέτηση είναι ο βασικός στόχος μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Σημαντικό βήμα για την επίτευξή του είναι η μέριμνα για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών κάθε επισκέπτη. Εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μας πάνω σε θέματα διατροφικών προτιμήσεων αλλά και διαταραχών, καθώς και των συστατικών που τις προκαλούν, θα είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τις διατροφικές συνήθειες των επισκεπτών, παρέχοντας μία ποικιλία επιλογών.

Write your awesome label here.

Θεματολογία

Τι θα μάθω

Με την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος θα είστε σε θέση:
  • Να ορίζετε τι είναι η τροφική αλλεργία και να γνωρίζετε που μπορεί να βρεθούν τα πιο κοινά αλλεργιογόνα.
  • Να διακρίνετε την τροφική αλλεργία από την τροφική δυσανεξία και να αναγνωρίζετε τα συμπτώματά τους.
  • Να αναγνωρίζετε διαφορετικές διατροφικές συνήθειες.
  • Να εξοικειωθείτε με την καλύτερη πρακτική που ακολουθείται όσον αφορά τη διαχείριση τροφικών αλλεργιών ή άλλων διατροφικών ιδιαιτεροτήτων.

Write your awesome label here.

Σε Ποιους Απευθύνεται

Write your awesome label here.
  • Σε στελέχη επιχειρήσεων

  • Σε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς