Κλειστά σχολεία σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Jan 9

Κλειστά σχολεία: Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι


Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 9/1 στην Καστοριά


Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, όλα τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς, σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, θα είναι κλειστά, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.


Πυλαία Θεσσαλονίκης


Κλειστά θα παραμείνουν το 2ο Νηπιαγωγείο και 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, σήμερα, Τρίτη 9/1 και αύριο, Τετάρτη 10/1.


Από το πρωί της Κυριακής και χθες Δευτέρα συνεργεία του δήμου εργάζονται αδιάκοπα στον χώρο του σχολείου για την ομαλοποίηση των ζημιών που προκάλεσε η θεομηνία, συνεργαζόμενα και με τα συνεργεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την επαναλειτουργία του φυσικού αερίου.


Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα για την επαναλειτουργία του σχολείου που πρέπει να θερμανθεί, ενώ σήμερα αποκαταστάθηκε η λειτουργία του ηλεκτρικού ρεύματος.


Ανάλογα με τις εργασίες αποκατάστασης του φυσικού αερίου και της θέρμανσης του κτηρίου, ο Δήμος θα επανέλθει με νεότερες ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων.


Τα συγκεκριμένα σχολεία παρέμεναν κλειστά χθες, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024.


Κλειστό και σήμερα Τρίτη το σχολείο Μολύβου (Λέσβος)


Με απόφαση του Δημάρχου, το Δημοτικό σχολείο του Μολύβου παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ και σήμερα Τρίτη 9/1, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στη στέγη του από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή την περασμένη Κυριακή.


Για την απόφαση αυτή έχει ενημερωθεί ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Δημήτρης Βούλγαρης.