Αυτοί είναι οι συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής για τις Πανελλήνιες 2024

Apr 3

Οι μαθητές της Γ Λυκείου έχουν μπει στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες 2024 και είναι σημαντικό να γνωρίζουν τους συντελεστές της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής καθώς παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της σχολής που θα διεκδικήσουν την εισαγωγή τους.


Οι Πανελλήνιες 2024 βρίσκονται προ των πυλών και από τις αρχές Δεκεμβρίου το Υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει τους συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (ΕΒΕ), για την συμμετοχή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο αρχείο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικ΄ά τους Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.) Σχολών, Τμημάτων ή Εισαγωγικών Κατευθύνσεων, καθώς και τους Συντελεστές ΕΒΕ ειδικών μαθημάτων, μουσικών μαθημάτων και πρακτικών δοκιμασιών, τόσο αυτών που ορίστηκαν αρχικά όσο και αυτών που έχουν τροποποιηθεί μετά από πρόταση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και των Συναρμόδιων Υπουργείων, για την συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2024.


Οι συντελεστές αφορούν στην εισαγωγή στα Α.Ε.Ι., στις Α.Ε.Α., στις σχολές των Α.Σ.Ε.Ι. και Α.Σ.Σ.Υ., στη Σ.Σ.Α.Σ., στις σχολές της Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Α.Ε.Ν., στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος και Λιμενοφυλάκων και στις Α.Σ.Τ.Ε.


Για να δείτε αναλυτικά το αρχείο πατήστε εδώ