Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου

Jan 11

Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα σήμερα Πέμπτη


Σαρώνει όλη την εγκράτεια το νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ ήδη αρκετές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά.


Κλειστά τα σχολεία στη Σαμοθράκη


Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της Σαμοθράκης.

Δήμος Χαλκιδέων: Κλειστά το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Μουσικό σχολείο Καλοχωρίου-Παντειχίου


Κλειστά σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, θα είναι το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Μουσικό σχολείο Καλοχωρίου-Παντειχίου, λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή.


Δήμος Εορδαίας


Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για την ασφάλεια των μαθητών, σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15. Επίσης, η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Μία ώρα αργότερα τα σχολεία σε Φλώρινα, Πρέσπα και Αμύνταιο


Στις 9:15 π.μ. θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου του 2024, λόγω δυσμενών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών κ. Γεώργιου Στεργίου.


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, τα μαθήματα στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Δήμου Αμυνταίου θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.