Πού είναι κλειστά σχολεία σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα

Jan 31

Κακοκαιρία Avgi - Κλειστά σχολεία σε όλη την Ελλάδα σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου


Κακοκαιρία Avgi - Μπορεί η κακοκαιρία να εξασθενεί, αλλά τα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές συνεχίζονται - Πού είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα Τετάρτη 31/01


Αχαρνές


Με απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών αναστέλλεται για σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου η λειτουργία του 2ου Δημοτικού και 2ου Νηπιαγωγείου Θρακομακεδόνων λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.


Δήμος Λεβαδέων


Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στις Κοινότητες Αγίας Τριάδας και Κυριακίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στον υπόλοιπο Δήμο Λεβαδέων θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:30.


Ρέθυμνο


Με απόφαση του Δήμων Ανωγείων και Αμαρίου κλειστές θα είναι σήμερα Τετάρτη όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Αγίου Βασιλείου.


Επίσης με απόφαση του Δήμου Μυλοποτάμου οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Ζωνιανών και Λιβαδίων, καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λιβαδίων θα παραμείνουν κλειστοί, ενώ θα ανασταλεί η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Κουλούκωνα, της Δημοτικής Κοινότητας Ζωνιανών, καθώς και του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Δ.Κ. Αγίου Μάμαντος.


Κλειστά θα είναι επίσης το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρμένων.


Δήμος Άνδρου


Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν και σήμερα Τετάρτη 31/01 τα μαθήματα, αφού τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Άνδρου και την σύμφωνη γνώμη του Σ.Τ.Ο. της Π.Π.


Σύμφωνα με το νέο επικαιροποιημένο δελτίο καιρού συνεχίζονται και αύριο τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρούς ανέμους και παγετό, με αποτέλεσμα το κλείσιμο των σχολείων, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως προαναφέραμε, με τηλεκπαίδευση.


Δήμος Αλιάρτου Θεσπιών


Στην Δημοτική Ενότητα Θεσπιών τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δομές Προσχολικής Αγωγής θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 31/1 λόγω χιονόπτωσης και παγετού.


Στην Δημοτική Ενότητα Αλιάρτου τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δομές Προσχολικής Αγωγής θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00π.μ.


Δήμος Γόρτυνας


Με απόφαση του Δημάρχου, Μιχάλη Κοκολάκη και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών, όλα τα σχολεία του Δήμου Γόρτυνας (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.


Βίλια-Ερυθρές


Λόγω της συνέχισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στα Βίλια και τις Ερυθρές σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.


Δήμος Βιάννου

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη και σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας


Κλειστά θα είναι και σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου τα σχολεία στο δήμο Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.


Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού


Κλειστά τα Δημοτικά σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.


Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων


Διακοπή μαθημάτων στα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών σήμερα Τετάρτη 31.01.2024.


Δήμος Τανάγρας


Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των εντόνων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του Δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, σήμερα Τετάρτη 31/01/2024 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:


- Δημοτική Ενότητα Τανάγρας:

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.


Δήμος Φαιστού


Με νέα απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:


- Δημοτικό σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

- Δημοτικό σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

- Δημοτικό σχολείο Καμαρών.

- Γυμνάσιου Ζαρού


Δημοτικές ενότητες Καλαβρύτων και Αροανίας


Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Ψωφίδας για σήμερα Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος με την σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.


Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων


Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.


Σχηματάρι - Οινόφυτα - Δήλεσι


Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου, Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.